Burzum

Burzum

Anotace: Znamená temnotu, ze světa Pána prstenů. Skřetí jazyk. Též taky si vzal z tohoto inspiraci Varg Vikernes.

Runy nikdy nelžou
vím to
cítím to
že mají pravdu
však říkají mi
neboj se obrů
věř ve svou víru
na krku se ti houpe
Thorovo kladivo

Tvá mysl tě podrží
neupadej to temnoty
jinak těžko budeš hledat
cestu ze ztracených lesů
dnes mi to bylo řečeno
z run, z lesů
já to vím ve svém srdci…

burzum to je slovo
co mě změnilo…
Autor Vlk v rouše, 17.02.2011
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí