Časem

Časem

Nikdo mě nezná
tak jako já
když řídím se
svým vnitřním hlasem
a polykám slzy
hořkosti
abych se v nich
neutopila
později pochopím
(ale až časem)
že ty přešlapy
bokem
mě stále více mrzí
(snad i Tebe)
a že bolest
jíž jsme zachvácení
zmizí
(ale až časem)
a že teď už jsme
vlastně silnější
že nás neurazí
jen hrubá slova
...
na rychlé soudy
je však ještě
brzy
...
Zakopávám o své slzy
každý den mě
doprovází
ale nikdo je
nevidí
necítí
tak jako já
...
Autor TedelyBear, 17.02.2011
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: Kars, jedam, Any 4, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí