Letní semest začal

Letní semest začal

Anotace: nadpis napoví, a navíc o lidičkách, co mi chyběli

Sbírka: Moje básničky

http://youtu.be/6o_q-LOl59M


Letní semest konečně začal,
někdo se tady už dočkal.
A kdopak to asi byl,
jeden člověk co hrad ještě nedobyl.
A to přece já Nikolka,
která není červená karkulka.

Začaly nové předměty,
občas je čas i na přemety.
Máme hodně rýsování,
všechny předměty u mě mají dané časování.

Něco mám ráno a něco odpoledne či ve večerních hodinách,
vše je v nás i v naších podporujících rodinách.
Konečně zase vidím své holčiny,
kamarádské a sluníčkové dívčiny.

Chyběly mi o prázdninách a volnu,
teď si vedle nich zase v hodinách sednu.
Mám je strašně ráda a ony to ví,
a nikomu cizímu o našem krásném přátelství nepoví.
Autor Nikolka, 18.02.2011
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí