příliš my

příliš my

Lidé dělají různé věci
většinou hloupé
tak hloupé, až to bolí
investují energii do ještě většího zabřednutí
nepostřehnutelnou energii
o to palčivější
zima odhalených nohou v noční košili po ránu
padáme dál trosky
jsme
alkoholičtí mizerové
neumíme přiznat světlo
příliš zakrývá chyby
příliš ostré světlo
příliš my
příliš ráno
a zase ti cizí
chytni je za ruku
hlava se točí a je to příjemný
možná padáš?
Konec
vlastně jsme šťastní
schoulím se do klubíčka
a nikdo mi nic nebude moct
to víš žejo
chytni je za ruku
třeba to pomůže
ranní rituál, závislost jako káva a noviny
porce emocí
moc tučná
slíbila si, že už bude dodržovat dietu!
Tahle písnička není poslední
stejně si jí pořádně poslechni

je opravdová
Autor mattoni.uz.neni, 18.02.2011
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je...

21.02.2011 23:59:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí