rozplynulo se

rozplynulo se

Anotace: první únorový týden. nebo druhý?

tam někde uvnitř sebe
tam někde v nitru
zaklesl se smutek
(a) svírán silou neznámou
tlačí na srdce mé děravé

(a) bolest stoupá stále výš
dokud ji oči nevykřičí světu

slýchávám stále dokola
tu holou větu

Proč?

(a) v noci polštář plný slz
Autor ísdóttir, 18.02.2011
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Findë, Jana M., jitka.svobodova, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí