Nepochopení

Nepochopení

Anotace: Mám pocit že mě lidé nechápou, mám jiné pohledy na svět...

Nechci nikdy vidět jen dívčí krásu
nechci být povrchní

jen to že jsem jiný
neznamená to, že jsem zlý
vím to za ta léta
co jen záleží na penězích
my zemřeme a peníze vzplanou
v ohni
jen malý úsměv má větší sílu

chtěl bych, abys mi porozuměla
co mám na srdci
že jsem jiný
ale mluvím tvým jazykem

proč jsi se mnou nemluvila
na vše bych, jsem ti odpověděl
teď mě obvinuješ
že jsem ukradl to, co mělo být tvé
neporozuměla si mému srdci
neviděla, co sám cítí
ano jsem šermíř
chlapec zasnění s básnickým brkem
žiji si ve svém vesmíru
plné rytířské cti
kejklíř, který lidem chce dělat radost
mezi ohněm a ledem
svými kousky, které jsou jen iluzí pro lidské oko
jak tvá iluze mé duše…
Autor Vlk v rouše, 18.02.2011
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Anjesis, strašidýlko-střapatý, Danga, Sýkorka07, Judita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto srozumitelné...ST!

18.02.2011 22:35:00 | Danga

Myslím, že ti rozumím, protože taky mívám pocit, že jsem jiná než druzí a vnímám jinak než ostatní.

18.02.2011 22:24:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí