Život

Život

Anotace: vnímání života

Štiplavé světlo hladilo oči,
řvoucí hlasy šeptaly v hlavě.
Ostrá břitva jezdila jemně po kůži,
pero tlustě psací kreslilo čárky.

Kde jsi?

Slunce bílé za nebesy?
Růžová zahrada jenž nechci vidět?
Poezie, která mi nejde?
Tanec bez hudby?

Kdo jsi?

Jsi jako černá bílá.
Motýl bez barevných křídel.
Nůž bez ostrosti.
Růže bez trnů.

Aha...

Ty jsi Život.
Jsi všudypřítomný.
Všemi občas nenáviděný.
Autor Kira Haulie, 18.02.2011
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Alien.v.v.s., butterfly8888
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí