Minulý století

Minulý století

Anotace: Pokud si to přečtete, berte všechno tak jak je to napsáno a nepřemýšlejte. Jenom představy :) děkuji

Elektronický vítr
slyší nás vát stále
ledovější
než vítr polární
vždycky tu byl
a když nebyl, tu byl nebyl taky.

Krásná budova! ... s pecí
Široké schodiště! ... kamenné
Neomluvitelnost smrti. ... telecí
Prázdné bydliště. ... uzené

Koně bojujou s opratěma,
to každý ví.
Než se provalí
že opratě bojujou s koňma
a že sme vlastně
nikdy
nebojovali.
Autor Krapet, 18.02.2011
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Bolder
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý závěr.

16.06.2022 23:48:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí