Kůže

Kůže

Ve snaze
zakrýt zakázané
před kapkami
prudkého deště
jenž tiše
snáší se z oblohy
ve chvílích
kdy chci Tě cítit
ještě
a prsty zamotané
v průhledné sítě
ten pohled mám
ještě
hluboko v paměti
a to se přece může
...
cítím se
zvláštně
v duši
toho dítěte
kterým jsem kdysi byla
než jsem zabloudila
do své dnešní kůže
...
Autor TedelyBear, 18.02.2011
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: Jana M., zaba.zuzla, její alter ego, Květka Š., CULIKATÁ, hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí