ZAMLŽENÁ V CLONĚ

ZAMLŽENÁ V CLONĚ

Anotace: ....

Zasyčíš
pohledem uštveš koně
slova rozplácnou se na zeď
ztratí svou sílu
když vylijí se z břehů.

Necítíš
jen ticho,po špičkách v domě
plíží se neupřímnost,na teď
rozletí se dveře,udělají díru
do nekonečného volno doběhu.

Nevidíš
už ani podvědomě
tak konečně upřímně vzleť
jako holubice míru
než zastřelí tě v běhu.

Nesdílíš
zamlžená v cloně
ohýbáš koňský hřbet
strunami od klavíru
vyštvaná do nepocitového výběhu.

Zesílíš
hlas prosycený fackami v oponě
zrcadlem noci proletí střep
co odlomil,se ze srdce škvíru
uvězněn v posledním nádechu.
Autor ZILA78, 18.02.2011
Přečteno 254x
Tipy 25
Poslední tipující: Dota Slunská, la loba, CULIKATÁ, Jiná, labuť, šuměnka, Květka Š., Any 4, zenge, Tygropes, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozoruhodná!! Ty koňský metafory mě udivily. :)

26.02.2011 07:36:00 | Dota Slunská

Velmi povedené,trefné do mé nálady.st

20.02.2011 10:57:00 | la loba

necítíš, nevidíš, nesdílíš
tvoříš mi průhlednou mříž
ale až jednou i zešílíš
na nebi zahoří kříž...

19.02.2011 08:12:00 | šuměnka

zase zajímavé veršování ... takové zamlžené

18.02.2011 22:23:00 | Helena Lovecká

zvláštní, hezké :-)

18.02.2011 21:55:00 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí