Nihilismus

Nihilismus

Anotace: ................

Všechno je popřené
co je skutečné
co je vymyšlené
to vůbec nevím
stávám se pomalu
nihilistou jelikož
všechno je zde jiné
než co bylo dříve
žijeme ve světě
který má tolik stran
kolik obrazů má každý
z nás ve své představivosti
tebe, kterou jsem bral jako autoritu
stala ses minulostí
tvé mravní svědomí mě obvinilo
co je právo
co je etika
já již nevím
budu nihilistou
až do konce světa….
Autor Vlk v rouše, 19.02.2011
Přečteno 594x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí