Krok sun krok

Krok sun krok

Anotace: Pro něj a pro mě...a naše (s)věty pod čarou

Krok sun krok
Dva tam - tři zpátky
A jednou za přestupný rok
Spolu potají zmizíme
V překladu mezi řádky

Vkládáme verše do noci
Den je nám krátký
Dávno už není pomoci
Krok sun krok
Ani tam – ani zpátky
Autor Tymi14, 19.02.2011
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Helena Lovecká, Maggie, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí