je jich všude plno

je jich všude plno

Anotace: .

nedávno
přišel jsem do baru
s člověkem se kterym
rád piju

seděly tam
čtyři lidi, který
jsem znal
už nějakou dobu

přišli jsme
a pozdravili slečnu
za barem
co neni zrovna oblíbená

jeden ze čtyř
z průměru
ten nejvýraznější
se tvářil pohoršeně

z jeho vyvýšený
nabubřelosti
je úplně podprůměrnej

nemohl pochopit
že pozdravim slečnu
za barem
co neni zrovna oblíbená

on by to nezvlád
tak skvěle
jako jsem to
zvládl já

jsem bručoun
mnohem větší
než on
ale ne takovej

průměrnej idiot
Autor humus, 19.02.2011
Přečteno 214x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, ostuda lidstva, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí