dívka co hraje tenis

dívka co hraje tenis

Anotace: .

kritici zkušeně hodnotí
ta dívka
co hraje tenis
kterej mě skoro nezajímá
je prej dobrá
a možná jí to vydrží

nikomu to nevydrží
skončí jak ty před ní
v zapomění
Autor humus, 19.02.2011
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne, pouze mě zaujal titulek v novinách nebo na internetu..

19.02.2011 15:42:00 | humus

Glosuješ to, na co koukáš v televizi?

19.02.2011 10:01:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí