Tar..

Tar..

Anotace: .. kaukazský nástroj http://www.youtube.com/watch?v=X3E3i2splCc

Driapem sa od Mare Imbrium na Kaukaz
už asi stýkrát
tak ako vrabec vie, nohami naraz
skáčem, chtiac vytriasť
spod pazúch vesmírnu tmu do priepastí
kaukazských strží
nemám dosť tuláctva strastí a slastí
nič ma nezdrží
vyliezť na kaukazské vrcholy Luny
s výhľadom k Zemi
kto už dnes počúva tar mnohostrunný?
znie - ako je mi
Autor Petbab, 19.02.2011
Přečteno 301x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, spare, la loba, šuměnka, PIPSQUEAK, Sweet KiWi, Kars, labuť, hatlapatla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovenština - tak sladká změna
ST*

22.02.2011 20:46:00 | spare

vytřást vesmírnou tmu do propastí
to chce velkou míru fantazie i odvahy
tak já pokusím se s Tebou zasnít
a položím ji pomaličku třeba na váhy...

19.02.2011 19:18:00 | šuměnka

Moc hezké pane. Poklona.

19.02.2011 10:34:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí