KDO POTKA STINY

KDO POTKA STINY

Anotace: bez vlastní viny...

Ten zázrak co život má
jen fotí si tě po paměti
do sítí vplétá
své objeti....
diapozivy krasy
bloudící duše
krásný vlasy
purpurové růže
co dávám ti rád
a ty řekneš snad...
krajina se do spánku noří
jak papír sny hoří
tiše křídla protínají
neznají
paprsky hloupého citu
jak listy v sešitu
co plní se hořkostí
vteřiny co posvětí
kdy potká stíny
bez vlastní viny..
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.02.2011
Přečteno 258x
Tipy 10
Poslední tipující: la loba, Niky88, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač posmutnělá, přec krásná...*:)

19.02.2011 15:32:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí