Smysl nesmyslu

Smysl nesmyslu

Hledám smysl v sobě
hledám smysl v tobě
hledám smysl v týhle době
hledám, než budu hnít v hrobě.

Hledám kolem skrz svý oči
všechno se mi krutě točí
hledám smysl ve dne v noci
proč nepřijdeš napomoci?

Hledám smysl na ulici
celý je to na palici
jako červík na udici
vlastní rozum na petlici.

Už se bortí moje mysl
nemá smysl hledat smysl
mozek mi už stejně vyschl
ještě včera se jen leskl.

Hledám smysl života
všude kolem levota
zbraň si koupíš u stánku
zabiješ mě ve spánku.
Autor caecus servator, 19.02.2011
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita, Jeronym.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí