Televize

Televize

Tohle budeš žrát
takhle budeš vypadat
dokonalej výplach mozku
co si budem nalhávat.
Takhle budeš premejšlet
takhle budeš žít
už jsi totiž TV loutka
na co vlastní rozum mít.
Co pochytíš z reklamy
druhej den cpeš do tlamy
neumíš žít bez reklam
to je tvá daň za sebeklam.
Skvělá šance korporací
a co na to armáda a vláda?
Ryhle s další senzací
dokud hlava zvládá.
Je to byznys pro bohatý
hey-svoboda slova
my čapneme lopaty
hřát nás bude zloba.
Televize hýbe světem
květ už dávno není květem
lesy,louky,oceány
(no tak Bože)zapomeň už na svý plány.
Televize mámou tátou
psoudorodič už všem dětem
kráčíme si zlatou cestou
bok po boku s milým čertem.
V jaký to žijeme době
televize přítel mně i tobě
i věrnou milenkou
to vše v jediné osobě.
Vyhladíme národy
sjednotíme kultury
překopeme tradice
vše do jedný kopice.
Homogenní svět
dřív než řekneš pět
uletí ti další tryskáč
na měsíc a zpět.
Není nám co závidět
zbývá jen pár let
pak pudeme do p*dele
těžko vrátit zpět..
Autor caecus servator, 19.02.2011
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí