žijeme jen jednou?

žijeme jen jednou?

Anotace: hledani smyslu

Když noc se změní v dav
mé srdce bije tak hlasitě

V anonymitě světel
narážím na zoufalý břeh těl
vyplavených moderní nocí

Zběsilé emoce
zapřažené divokým davem
tahnoucí se černým bahnem

Říkám si pro sebe
Bůh neměl žádný důvod
nás stvořit
a my tu přece jen živoříme
a narozeniny počítáme
Autor Johny eM, 19.02.2011
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí ta pasáž ,,V anonymitě světel...". Pěkné :-)

20.02.2011 20:51:00 | terezkys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí