Narcismus v okně

Narcismus v okně

Anotace: ...599

Sedím sám v kupé a docela po tmě
Vidím svůj obraz ve vlakovém okně
Pozoruje mne zajisté z jiného světa!
Nebo je má existence sebeláskou sjetá?
Pomalu svítá. Brzy se zas rozední
tak honem si zip u kalhot rozepni!
Ještě je na to čas – zůstaň tu chvíli!
Zmizíš mi s tmou až přijde den bílý…
Autor Chašmodský, 19.02.2011
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ, Elishabet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí