Tam...

Tam...

Anotace: Za smrtí s nádechem dávných dob...

Tam...

Tam, kde zpěv ptáků utichá,
září přezrálého žita pole.
Jednorožci hrají hlavní role.
Svá bílá těla ladně nesou,
asi je také brzy vznesou.
Svá těla bez křídel...

Mezi poli řeka teče.
Z dály ozývá se řinčení meče...

Těžkou váhu koně nese most,
na koni jede vznesený host.
Brnění skrývá as bohatého prince,
potulným hází zlatavé mince...

Zdá se, že má velkou moc.
Pomalu se blíží noc...
Temná, zlá, ďáblova...

V poli s žitem objeví se zkrvavená hlína,
převládá zde také nesnesitelná špína...
Krví se klikatí had,
umírající mají hlad.
V očích se jim zračí strach....
Kdo byl ten krutý vrah?

V pozadí ční se náznaky hor...
Byl vrahem snad mor?
Ale co to nevysvětlitelné množtví krve?
Nebezpečný mor vymýtil vesnici napoprvé...

To je ten světa kraj,
to je ten světa ráj?!?
Autor Svoooza, 19.02.2011
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Prinzeschen, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadherne!!!! =) jsi moc sikovna =)

22.02.2011 19:28:00 | Cataliina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí