Můra

Můra

Anotace: °_°

Stříbřitá nit paprsků měsíčních
jako by prošila tmavý samet noci.
Tonula v krásách hvězd mlčících,
co na chvíli mají svět ve své moci.
A lampy svítí zbytečně,
nepotřebuji už znát cestu domů.
Jdu ulicí a slyším šepot stromů.
Noční sovy zpívají své písně tklivé
a na cestách se toulají můry důvěřivé.
Jako jsem já…
Autor Prinzeschen, 19.02.2011
Přečteno 212x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí