Šťastně žít!

Šťastně žít!

Anotace: Taková jednoduchá blbůstka...

Poslední dobou přátelé,
je vše tak nějak veselé.
Poslední dobou lidé milí,
se karty trochu obrátily.
Vstávám asi ráno nohou pravou,
mám totiž denně radost zdravou.
Kráčí se mi po zemi lehce,
v posteli leží se mi měkce.
Zdají se mi sny malované krásně
a často skládám nové básně.
A třebaže jsou o ničem – přesně jako tato,
mám radost, že konečně už vím, jak na to.
Šťastně žít!
Autor Prinzeschen, 19.02.2011
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: terezkys, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře:-)

19.02.2011 21:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí