Štěstí

Štěstí

Až přijde den
(a on jistě přijde)
kdy na štěstí se rozbije
Tvůj vysněný sen
(snad Ti ale vyjde)
až dostaneš od života
opět ránu pěstí
(a to se stát může)
do dlaní sevři
střepy svého štěstí
(možná to ještě pomůže)
...
Autor TedelyBear, 19.02.2011
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm. Pěstí? To ne,,,

20.02.2011 10:56:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí