Cesta

Cesta

Anotace: Jednou dojdeme v našich životech k cíli! Tak snad už aby to bylo!

Tou cestou půjdeme jednou všichni dál
A půjde ji šašek a půjde ji král
A vedlejší bude co po kapsách máš
Za branou nebes mrtvým to neprodáš

Tou cestou zaprášenou co k bráně vede
Tou cestou pošpiněnou co ukáže nebe

Tou jedinou cestou vedoucí k ráji
Tou cestou, tím polem, luky a háji

Tou sladkou hořkostí svého bytí
S tou čistou myšlenkou na nebeské žití

Tou cestou vyšlapanou minulými
Tou cestou s cíly skutečnými

Tou cestou známou už tisíce století
Na modrém obláčku každý sám doletí
Autor Liwinka, 26.01.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí