Sebevražedné pokusy...

Sebevražedné pokusy...

Anotace: Smrt je někdy jediné možné řešení...

Sebevražedné pokusy

Bota botu mine
a má láska hyne.
Pod vodou.
Je to snad náhodou?

Matka se mnou třese,
kolik toho ta, se mnou ještě snese?
Jedno skoro udušení plynem.
Myslila jsem, že spolu zhynem.
Ty a já...

Dva pokusy o podřezání žíly.
Je fakt, chce to trochu píle a síly.
Nesčetně krát předávkování prášky.
To pak byly srážky...
S doktory...
Prý, že to přebolí...

Houby, kecy v kleci a velké kulové.
Šance na vydařenou sebevrařdu nulové...
Autor Svoooza, 20.02.2011
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám, že to není autentické

20.02.2011 12:52:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí