Fuck... fuck... fuck...

Fuck... fuck... fuck...

Anotace: ...

Světem se ploužím
a vzdoru jsem plný.
Tak uhni z cesty frajere
a nedělej vlny.

Tohle nesnáším
tamto nemám rád.
Že někdy podřídím se
o tom nechte si zdát.

Fuckuju na obloze slunce
fuckuju tři žáby v tůňce.
Fuckuju od života druhou šanci
fuckuju holku když vyzve mě k tanci.

Fuckuju Donalda Mekáče
fuckuju v rohlíku párek.
Fuckuju svatýho Valentýna
fuckuju od tebe dárek.

Fuckuju ve stoje a vleže
fuckuju v noci i za dne.
Fuckuju v autobusu dědu
když z místa mě zvedne.

Fuck... fuck... fuck...
opakuju znova a znova.
Fuckovat prostě nepřestanu
i když neznaje význam toho slova...
Autor Modrý Adept, 20.02.2011
Přečteno 611x
Tipy 17
Poslední tipující: mirecek, DigBallz, Stan Danthess, Poetik, Jeněcovevzduchukrásného, CoT, Jozef Bojanovský, Eru Alonnar, tato22, Any 4, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paradni prace. :D az na konci se ukaze co to sakra. :D perfektni...

27.01.2017 23:26:11 | Stan Danthess

fakitol

17.11.2013 23:47:18 | CoT

docela primitivní.

04.02.2013 21:55:11 | Robin Marnolli

:D :D tak to je podařené!

21.02.2011 20:03:00 | Any 4

Fuck!

20.02.2011 12:52:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí