Růže

Růže

Anotace: vytvořeno 10.10.2010

Rozkvetlá růže bez vody,
Nekvete dle dohody.
Neurčuje pevný řád,
Kdy má kvést a kdy má sát.

Tohle nejsou podvody,
Není lásky bez vody.
Proto často tichý pláč,
Konflikt srdce přeci znáš.

Nejsi ty náš!
Tak proč mě znáš.?
Tajné naše ,,náhody“,
Ruší pouto dohody.
Autor Michaela Hercoková, 20.02.2011
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí