To se nedělá

To se nedělá

Anotace: Dnešní /smutno/... Potřebovala jsem se z toho trošku vypsat.

Přichází další den
protkaný slzami;
upřímné úsměvy
jsou dávno za námi.

Nechceš se radovat,
být trochu veselá
- radši spát pod křídly
padlého anděla.

Nechceš jít životem,
dále v tom světě být.
Proč jenom nastal den,
kdys začla dýchat, žít?

Na věky věků spát,
za světlem odejít
tam, kde sny nezradí
- tam, kde se nedá snít.

Zas pláčeš nad žitím?
Já vím, žes nechtěla.
Ráda bys odešla…
A to se nedělá!!!
Autor Rakasteta, 20.02.2011
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Anjesis, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutně překrásná

22.02.2011 10:47:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí