Láska v útlumu

Láska v útlumu

Anotace: korálková

Sbírka: Znovuzrození

Korálky na zápěstí
a city utopené v rumu
Pár doušků neštěstí
láska v útlumu

Korálky na zápěstí
touha vše vrátit zpět
Zbyly jen vzpomínky s bolestí
pár hloupých vět
Autor Satha, 20.02.2011
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí