Střevíčky

Střevíčky

Anotace: Na dobrou noc

Dobrou noc ti nyní přeji,
a přeji ti i střevíce,
přestože se fádní zdají,
jsou ze svitu měsíce.

Svit luny, jak je známo,
splní ti i všechna přání,
dohlíží na klidné spaní,
a změní ti den k nepoznání.

A přál bych si velice,
abys ty své střevíce
obuté už navždy měla,
aby ti už nechyběla
žádná z všedních radostí
Autor Alfie, 20.02.2011
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Wlistinka, Juan Francesco de Faro, James Libustka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěrečná sloka temu dala krásnou korunku, ST!***

24.02.2011 08:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí