já jsem idiot

já jsem idiot

Anotace: .

kolikrát je nutné
stát se idiotem
aby člověk člověka
jak idiota necítil

kolikrát větší
jsem idiot
než zbytek těch šílenců
co jsou důležitý

a ke všemu,
bez nichž by se
člověk mravů znalých
ani nevychcal..

seru na to!
vedu nezdravý životní styl
jsem flákač
jsem idiot

kolikrát jsem
radši idiot

ale vždycky
Jsem
Autor humus, 21.02.2011
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: ostuda lidstva, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být, či nebýt?

21.02.2011 20:31:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí