strčte si vznešenost vašich duší do prdele, teď jsem tady já!

strčte si vznešenost vašich duší do prdele, teď jsem tady já!

Anotace: .

vadí mi když čtu básně těch nejlepších
největších virtuálních i papírovejch hrdinů, vadí mi
že málokdy uvěřim tý hrozně důležitý vznešenosti,
že chcete bejt za dvacet pět bodů, vadí mi
že soudíte čas

kde je odstup nahled
kde je další pivo

vadí mi ta veškerá zamilovanost, která čiší
ze všech připitomělejch textů, myšlenky
co lidi tolik žerou,
a před skutečností a krásou
utíkaj do hlupáctví

kde je pýcha
kde je samota

vadí mi že jsem tak krásnej a
tolik pyšnej, kdo ví, že třeba si dělám prdel
jen chtěl jsem znít vznešeně
namaluji hovnem zvuk a
sám půjdu dál

a hle
tady je to pivo..
Autor humus, 21.02.2011
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: Descardea, la loba, Anjesis, ewon, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

21.02.2011 21:46:00 | Anjesis

dost vznešený, na zvuk z hovna...

21.02.2011 17:17:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí