Nadějné vyhlídky

Nadějné vyhlídky

Anotace: A pak že nic netrvá věčně..

V čtyřkřížkovém spočnu hotelu.
Až budu jednou moje milá
více mrtev nežli živ.
V něm personál pouze z andělů.
V apartmá dva metry plus nula
budu mít all inclusive.
Autor Enšpígl, 21.02.2011
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Myghael - the Lord of Absurdity
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí