V sedačce hvězdárny

V sedačce hvězdárny

Anotace: 600

Na nebi Orion drží svůj štít
na Velký vůz chystá se vyskočit
Za chvíli silné medvědici čelit bude -
a nebe bude jejich krví rudé

Jeho manželka v prstenci na Lyru hraje
žárem její lásky Mléčná dráha taje
Uvidí Orion ještě záři Luny?
Uslyší toužebné manželčiny struny?

To všechno se děje ve světě nad námi -
to všechno co nespatříš v sedačce hvězdárny...
Autor Chašmodský, 21.02.2011
Přečteno 233x
Tipy 12
Poslední tipující: Charibeja, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Jiná, CULIKATÁ, jitka.svobodova, labuť, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí