Kdyz smrt prijde v noci

Kdyz smrt prijde v noci

Anotace: Zemrela mi milovana teta

Smrt, když přichází,
dech se ti krátí, krk uží.

Smrt, když příjde v noci,
tak mohu jen děkovat za ten pocit,
že znovu až otevřeš oči své,
bude to pro Tebe jen ráno nové.

Já budu vzpomínat,
na čas, který jsme spolu mohli žít.
Ať už bok po boku, či ruku v ruce.
Kdy mohl jsem vídat tvůj úsměv zářící
a stiknout tvou ruku ve své.
Autor Tanis, 21.02.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí