Vítej

Vítej

Anotace: pesimista vítá ...

Vítej tam, kde čas letí
Kde hodina je vteřinou
Kde jsi jenom smetí
S tváří umělou, změněnou

Vítej tam, kde žiješ oblohou
Kde ztrácíš smysl života
Kde jsi vlastní samotou
Vlastní zrak, vlastní slepota

Vítej tam, kde světlo nesvítí
Kde svět je temnotou
Kde nikdo nic neslyší
Kde život je jen náhodou

Vítej tam, kde všechno běží
Kde není čas se otáčet
Kde sny se před očima boří
Kde se musí zatáčet

Vítej tam, kde návod k žití potřebuješ
Kde lež je pravdou a pravda lží
Kde nevíš za co vlastně bojuješ
Kde se snažíš probourat zdí

Vítej tam, kde nemáš žádnou roli
Kde jsi světa obětí
Kde přežiješ volné zajetí
Vítej v jednadvacátém století
Autor James, 26.01.2006
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: seh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí