Tanec za vodou

Tanec za vodou

Anotace: už tančí a tančit budou dál...už nikdy neskončí svůj krásný noční bál...

Jednoho dne opět uvidím
jak tančí víla s můzou mou
nedaleko...hned za vodou

Ve světle nebeské záře,
tančí jen ti dva,
vznášejí se nad loukou,
a tichá hudba stromů
árii rozehraje
hlasitěji než tisíc zvonů
v nitru uchová je

tím tichým tancem
vše co hlučné bylo, oněmí
ucítí čistou lásku
která neživé v život promění.

Ten tanec už nikdy neskončí
jen tiše zmizí
s diváky se rozloučí,
avšak já zůstávám
a čekat budu dál,
kdy můza s vílou mou
objeví a zatančí tiše
hned tady... za vodou
Autor greenus, 21.02.2011
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí