Co si dáš k snídani?

Co si dáš k snídani?

Anotace: ... pro kamarádku

-------------------------------------------------------



Přeješ si tak málo
z mála
… posnídat pouhý úsměv
prostřený na dobré náladě

dal bych ti víc
kdyby sis přála

polibky v čokoládě
hrnek něhy
zahřátý v dlaních
mísu koláčů
s nadrobeným štěstím
něžná pohlazení
naložená v medu

dal bych ti víc
když to svedu



--------------------------------------------------------
Autor vánek, 21.02.2011
Přečteno 400x
Tipy 18
Poslední tipující: Noc17, ziriant, Gabrielle, Mbonita, Psavec, labuť, Descardea, šuměnka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen v malých doušcích přikládej
Tu něhu, co v sobě ukrýváš
A tichem rána rozdávej
Úsměv,co v duši máš

21.02.2011 21:55:00 | labuť

Tleskám...Tvé empatii
i faktu, že vánci ještě žijí...

21.02.2011 20:54:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí