Prosím

Prosím

Anotace: ...

Prosím, vím, že nezasloužím
prosím, ne však za sebe
prosím slunce, vyjdi
ať už nezebe
V žáři nesmírné
prosím, slunce vyjdi
prosím, vesmíre

Prosím, ne tak moc
prosím, vše tu bylo
prosím slunce, vyjdi
bez tebe tu není milo
Vzít na sebe celou vinu
prosím, slunce vyjdi
prosím, za lidi beze stínu
Autor Charlie's dot, 21.02.2011
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí