Předpověď počasí pro pokročilé

Předpověď počasí pro pokročilé

Anotace: V posledních dnech jde krásně pozorovat, jak když vykoukne Oskar, hned se lidem zvedne nálada. A taky ne nadarmo se říká "náladové počasí"... Jinak, jak už bylo řečeno pár století nazpět - A přece se točí!:) od hrdličky pro lišku:)

Občas padne temno na mou mysl.
Vyhlídky?
Oblačno, zataženo. A předvším bezvětří...
Znehybněn stojím na místě a poznávám pachuť relativity času.
*
Jindy roztrhnou se oblaka.
Paprsky směle útočí na mou tvář.
A zpívají mámivou píseň...
O naději. O lepších zítřcích.
A já stávám se otrokem vlastní víry.
*
A vzácně přijdou dny, kdy se zcela rozjasní.
Vystaven žáru z hůry podvoluji se všemu.
...ochromující moment překvapení...
("Neboj, bude líp" - to se vážně někdy stává?! Dosud jsem nevěřil...)

A tehdy zvedám ruce nad hlavu.
Nevzdávám se! Jen chci být blíže slunci...
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Gabrielle, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí