Poušť

Poušť

V poušti
mých nálad
se ztrácíš
snad stokrát
s mými prsty
si chceš hrát
a přitom
se her bojíš
..
odhoď svůj náklad
jenž Ti v pohybu brání
k oáze
věčného klidu
a mládí
a dromedár
jenž na hrbu
vláčí Tvou vodu
Ti dovolí vypít
jen hltů pár
...
snad ho přemluvíš
...
Autor TedelyBear, 21.02.2011
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí