od přítele

od přítele

Anotace: ...

Tenhle rok utekl jak krok
S Tebou hned lepší je svět.
A kdo Ti řek za posledních pár let,
Lásko, miluji tě? Jsi pro mě vším,
jsem do tebe udělanej, jak do Kolombíny Harlekýn.
Bez Tebe bych nebyl tu teď.
Jsi moje sluníčko, velký štěstíčko,
i když bych Tě někdy čutnul maličko.
Ale to už patří k tomu vztahu, budem se
tomu smát na svatebním prahu.
Chci s Tebou prožívat krásný chvíle každou vteřinou,
a v postýlce se k Tobě tulit pod teplou peřinou.
Jsi člověk, kterého jen tak nepotkáš,
vážím si všeho, co pro mě uděláš...
Autor Lucia Vendi, 21.02.2011
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí