Předpovídám budoucnost

Předpovídám budoucnost

Anotace: potichu.

Předpovídám budoucnost...

Ale nikoliv z jater zabitých zvířat,
letu ptáků
nebo rozhozených run.
Ani z kávové sedliny
to neumím.

Předpovídám budoucnost
v pěně...
Kněžka tajného učení
s hlavou ve dřezu.

Chce to cvik,
ale když dosáhnete do Bodu poznání,
a pronesete slova navlečená v řetízcích pěny
saponátu na tři,
slova blyštivá v ulicích jejich duhového města,
která jsou Slovy a vy víte,
jak je číst uvnitř hlasem hromovým,
tak se třesou kosti v těle.

Narychlo sáhnete po jehle s nití,
a pevně zašijete svá ústa.
Jen tak dokážete mlčet,
a zachráníte Ty, kdo neví...
Autor spare, 21.02.2011
Přečteno 257x
Tipy 34
Poslední tipující: Jana M., Holis, WhiteSkull, cevert, Špáďa, NikitaNikaT., Gabrielle, Tamara, Mbonita, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano ...

10.04.2011 12:52:00 | WhiteSkull

tady opět jen mlčky couvám v pokloně!!

je precizně a dokonale zpracovaná!

22.02.2011 08:43:00 | šuměnka

z hlavy...

21.02.2011 23:42:00 | enigman

Tvé pěnové předpovídání... i bez hlasu napovídá...

21.02.2011 22:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí