elektřina v mozku

elektřina v mozku

Anotace: .

dřímu veškerej potenciál
jsem kancionál
dřímám v rukou hvězdy
co svítí ku měsící
jsem facka
udělená trestem papežovi
jsem černé svědomí
potencionálního nevědomí
jsem v nevědomí
jen tak lehce
však onehdy
měl jsem LSD
a šeptá mi do hlavy
z druhý strany argumenty
vědomě rozřízl jsem
svoji srdeční kost a
vyndal lžící srdce
který se mi doma
na poličce klepe
do rytmu houpe a
stříká krví
možná je tak spokojený
občas když jdu společností
opíjím se se vší bezpečností a
jsem nebezpečnej
protože rány pomalu srůstaj
mam jich pár a
došla mi barva
nevim kde nachází se
tajemná harfa ,
neexistuje
ani chtíč ani tep
novinářům došli nápady a
tvůrcům ideály
pomerančům došel džus
já už na to seru a
jdu si dát poslední cigáro
co se na mě z krabičky směje,
ta hloupá malá věcička
před očima mi obživla a
já umřel dřív
než jsem pohřbil chtíč a
právě proto
musel jsem umřít na dvakrát a
tak to se mnou půjde dál
až na konec
nekonečnosti
.
Autor humus, 22.02.2011
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí