Sada prstů

Sada prstů

Anotace: Pozn. Sada, set = obsahuje prstů pět (včetně přislušenství)

Prstů jedna sada,
zažloutlá je od kouře,
já totiž už od mlada,
věnuju se kytkám, flóře.

Bříska prstů druhé sady,
tvrdá jako kámen,
kvůli ní bych umřel hlady -
s kytarou se dlouho známe.

Jak v rozpálených hrotech,
život ničí moje sady.
Však mám skryté dvoje v botech
a ty ještě nemaj vady.
Autor Jeronym., 22.02.2011
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí