Ještě pár slov

Ještě pár slov

Anotace: Když koukám sám sobě do očí

Víčka brání mi ve výhledu
Ještě pár slov
Než půjdu spát

Klička ranní vyrytá v ledu
Čeká na lov
Řeči a můj dům i hrad

Píšou mi každý den napořád
Snaží se mě omámit
A probrat mě do nesprávných řad

Snažím se utéct z domova
Pár kruhů olova po kapsách
Nosím, kdybych překročil práh

Ve vlasech prach
Strach v rukách
Pohyby za mě vykonává

Mohl bych dostat kus deky?
Ruce jsou rozvodněné řeky
Za oknem vidím straku

Jako čepel na krku
Jako jehla na smrku
Střemhlav padám k zemi

Přitahován a držen zároveň
V žilách bouří se povodeň
Schovávám ruku, i když to tak není
Autor Bourdon d'Charpiott, 22.02.2011
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: jvacl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí