Liliový kvítek

Liliový kvítek

Anotace: ...

Když liliový kvítek k zemi padá,
znamení to pro mne, že noc je ještě mladá.

Kdo tvrdí že rád ji nemá, je jen sprostý lhář,
vždyť je to ďáblík, co nosí svatozář.

Možná že ďábel je to v ženském těle,
je však tak překrásná a tváří se tak směle.

A jak se směje,
její srdce ještě více hřeje.
A ještě více energie,
co tom krásném těle žije
uniká.
Do světa utíká
a hřeje,
když se směje.
Hřeje a hřeje.
Autor greapy, 22.02.2011
Přečteno 420x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Kars, labuť, CULIKATÁ, Danga, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí