Nedokončená

Nedokončená

Anotace: ta anotace mi tady vadí..někdy nevím, co do ní napsat..

Osud na mě míří mečem,
srdce klade hlavu na špalek.
Chtěla bych vrátit prohru smečem,
ale míč pomsty letí do dálek..

Poddávám se hrozným křečem,
proti ČASU však není lék..

Když po pas v blátě svůj život vlečem,
nezbyde smíchu víc než brek..
Autor gaginas, 23.06.2004
Přečteno 1014x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí