a ty

a ty

Anotace: já asi ane

víš nevíš přemýšlíš domýšlíš
paranoia obsadila svět náš
jen čekáš až něco uslyšíš
na nic jinýho už nečekáš

deprese ponížení nezdary
všechno okupuje tuhle zem
at už čech nebo z moravy
dovnitř ven tam a sem

tak zblázni se taky
davou psychozu syndromem stáda
nebo zem měj za mraky
po drogách už se tak stává
Autor ostuda lidstva, 22.02.2011
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Lasombra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí